Senior Damer - TeamGym

Antal tilmeldte:
34/50
Alder:
15-99
Køn:
Kvinder
Pris:
1.130,00 DKK
14/08/2023 - 21/06/2024 Gyngemosehallen Mandag 19:30-22:00Onsdag 19:30-22:00 Mørkhøj Park (gymnastiksale på Enghavegård skole) Torsdag 19:30-22:00 Instruktør: Ditte Salee Mads Andersen Andreas Neiss Pallisdal Kasper Holdensen Brian Olsen Tina Nørgaard
Beskrivelse

Senior damer er et teamgym konkurrence hold.
Vi stiller op i tre konkurrencer og er med til vores lokalopvisning.
Vi forventer at stille i liga og danmarkserien, så alle med lysten kan være med.
Vi øver spring og en rytmisk serie.
Holdet er et udtaget hold og går man på holdet forventes fremøde og anggagement i træningen.

Prisen for at deltage bliver opkrævet i 10 rater.

I denne pris indgår træning hele året, konkurrencelicens, dragtleje, og deltagergebyrer til konkurrencer samt transport og forplejning til to ud af tre konkurrencer. Udover dette kan der forekomme ekstra opkrævninger, hvis holdet skal på træningsture eller andet. 

 

Træningen starter i Uge 33 og slutter i uge 25, med mindre andet er meldt ud af trænerne. 

 

Læs her hvis du vil være med i seniorordning og få god rabat på dit kontingent. :) Du skal have oprettet en profil, som skal have en rolle inden du kan tilmelde dig holdet og få din rabat. Man melder sig til ved at tage vagter i smarterplan, info ka du få ved at skrive til ditte@gifgymnastik.dk eller en af tovholderne til træning.

Seniorordning

GIF-Gymnastik Gladsaxe

 

Som seniorgymnast i GIF Gymnastik har du mulighed for at indgå i seniorordningen. Ordningen indebærer at du får et lavere kontingent på konkurrencehold mod at du hjælper med forskellige aktiviteter og er en god ambassadør for foreningen, både gennem deltagelse i konkurrencer, familieaktiviteter, lørdagstons og redskabsflyt.  

 

Som en del af seniorordningen forpligter du dig til følgende: 

  • I første halvdel af sæsonen (fra august-januar): 7-8 timers arbejde. 2 arrangementer á 3,5-4 timers varighed enten familiegymnastik fra 8.30-12.00, tons fra 12.00-15.30, eller samarit tjans til en konkurrence/ speaker til konkurrence eller rengøringsopgave.  
  • I anden halvdel af sæsonen (fra februar-juni): 7-8 timers arbejde. 2 arrangementer á 3,5-4 timers varighed enten familiegymnastik fra 8.30-12.00, tons fra 12.00-15.30, eller samarit tjans til en konkurrence/ speaker til konkurrence eller rengøringsopgave.  

 

Støvsugere og ting til at ordne gulv og pudse spejle kan findes i depotet med dragterne ved siden af det store filtgulv. 

 

Rengøringstjans inkluderer at:

Støvsuge filtgulvet i springcenteret. Støvsuge 14x14-gulvet. Pudse spejlene ved begge filtgulve. Rengøre gulvet i entréen. Altså støvsuge, fjerne sten og evt. tyggegummi og lignende der sidder fast i rillerne.  Støvsuge det sorte område Støvsuge de 3 redskabsrum Oprydning og rengøring i de tre redskabsrum Støvsuge under fiberbanen og rundt i hallen Støvsuge og aftørre vindueskarm under spejlene Gøre pænt i hallen 
Derudover skal du i løbet af sæsonen(august-juni) have 2 redskabsflyt eller rengøringstjans de varer ca 4 timer hver.

 

I alt skal du, som en del af seniorordningen, deltage i 4 arrangementer(familietons/samarit) á hver 3,5-4 timers varighed i løbet af en hel sæson og 2 redskabsflyt.  

 

Du skal følge de retningslinjer for disse arrangementer, som er fastsat af tovholderen på dagen. 

Tilmelding til arrangementer: 

Det er tovholdernes opgave at oprette en smarterplan med datoer og tidsrum for både lørdagsarrangementer, redskabsflyt mm., og sende denne liste ud til alle gymnaster på seniorordningen med en dato for hvornår du senest skal melde på. To gange årligt vil tovholderne derfor skrive ud og her er det vigtigt at du får meldt på det antal arrangementer som du er forpligtet til.  

 

Som en del af seniorordningen betaler du 5400 kr. for en hel sæson m. konkurrencer. 

Kontingent opkræves månedsvis over 10 rater, fra september til juni. Har du spørgsmål til seniorordningen så spørg en af tovholderne: Caroline Pedersen, Markus Hulten, Mats Kanter, Becci, Camilla Kibsgaard & Christian Konradsen. Eller send en mail til ditte@gifgymnastik.dk  

Pris: 1.130,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Underviser, sports- og udviklings-konsulent Underviser: Minipige danmarkserie, micropiger aspirant, aktive seniorer og eksterne samarbejdsaftaler Ansvarsområder: Gif KlubFrivillig Undervisning af teamgym, børnehave og skoleforløb Merchandise, træner tøj og dragter Trænerpleje og besætning Koordinator for afholdelse af nationale konkurrencer Koordinator for afholdelse af Julecup Teamgym udvikling Booking af lokaler Seniorordning Med i følgende udvalg: Konkurrenceudvalget Projektudvalget
Ditte Salee

Instruktør

ditte@gifgymnastik.dk
Mads Andersen

Instruktør

Andreas Neiss Pallisdal

Instruktør

Kasper Holdensen

Instruktør

Kasserer
Brian Olsen

Instruktør

Tina Nørgaard

Instruktør