Brugerbetingelser GIF-Gymnastik Gladsaxe

Senest redigeret 15.11.21

 

Abonnementsbetingelserne

 

Afmelding af hold:

Ønsker du, at afmelde dig af hold skal det gøres til kontoret på info@gifgymnastik.dk


Bemærk venligst, at der ved afmelding af hold er afmeldingsfrist. 

Hvis du ønsker, at afmelde hold men stadig være medlem af klubben, skal det tydelig fremgå af mailen du sender - ellers udmeldes du automatisk af klubben

 

Restancer
Er du i kontingentrestance vil du modtage en rykker med besked om at betale restancen og tilmelde et gyldigt betalingskort. 

Hvis restancen ikke er betalt inden 14 dage fra rykkeren er udstedt eller en dialog er påbegyndt, udmeldes medlemmet af holdet. 

 

Fotografering
Ved tilmelding til et hold i GIF-Gymnastik, Gladsaxe, accepterer du samtidig, at der må tages foto af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter.

Billederne kan være situationsbilleder af enkeltpersoner eller grupper af gymnaster samt portrætbilleder af hold. Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, trykte-og sociale medier som Facebook, YouTube mv.

Ønsker du ikke at du/barnet/børnene figurerer på et portrætfoto af holdet, skal du fra sæsonstart gøre dit barn opmærksom på, at han/hun ikke må stille op til fotografering, samt informere træneren herom, hvis der en dag bliver taget billeder. 

 

Udmeldelse af klubben:
Ønsker du at melde dig ud af foreningen skal det gøres til kontoret på info@gifgymnastik.dk