Leg & bevægelse for kvinder 40+ (hold 2023)

Antal tilmeldte: 7/30 Alder: 40-65 Køn: Kvinder Pris: 940,00 DKK
24/08/2022 - 14/12/2022 Mørkhøj skole Onsdag 17:00-18:00 Instruktør: Anette Bundgaard Ida Lykke B. Brandt Alexander Vargas Lotte Askler Mørch
Beskrivelse

Leg & bevægelse for friske kvinder på 40+

NYT HOLD I GIF!

På dette hold laver vi en masse varieret træning. Vi laver forskellige boldspilsøvelser indenfor f.eks. basketball, badminton, floorball og håndbold. Vi skal også lave styrketræning, puls-øvelser, danse, øve balance, finde indre ro med yoga og stræk. Vi har let til latter og gå-på-mod til at prøve nye sjove lege og øvelser.

 

Træningen:

Dette foreningshold kombinerer forskellige bevægelsesformer og udfordrer kroppen på en alsidig måde. Der er skiftende trænere, der kommer med forskelligt indhold til træningen, så hver uge er der noget nyt på programmet.

 

Alle kvinder kan være med, da træningen blot tilpasses den enkelte. Hvis du har skavanker, så fortvivl ikke. Det har de fleste på holdet 😁

 

Praktisk:

  • Hav behageligt tøj med som du kan bevæge dig i, og gerne et par indendørs sko, da det vil være at foretrække i nogle spil. 
  • Det er altid tilladt at komme til en prøvetræning hvis du er nysgerrig på holdet. Blot skriv til info@gifgymnastik.

 

Der holdes ferie i uge 42.

 

NB! Husk at du ved tilmelding modtager en automatisk mail. Denne kan havne i reklame/spam mappen. Det er vigtigt at du accepterer GIF som afsender, så du fremover modtager mails fra os i din indbakke.

 

Pris: 940,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anette Bundgaard

Ida Lykke B. Brandt

ida@gifgymnastik.dk

Underviser, Projekt- og integrationsmedarbejder

Alexander Vargas

Lotte Askler Mørch