Ny formand i GIF Gymnastik

01-09-2023

Jesper Schmidt er valgt som ny formand i GIF Gymnastik ved den Ekstraordinære Generalforsamling 27. august 2023.

Jesper har skrevet lidt om hvorfor han stillede op til formandsposten:

 

Kære medlemmer af GIF Gymnastik 

Mit navn er Jesper Schmidt, og det er med stor respekt for GIF Gymnastik, at jeg stiller op som formandskandidat.  

Jeg bor i Bagsværd sammen med min samlever og vores to drenge på 12 og 9 år. Min daglige arbejdsplads er Københavns Kommune, Børne- og ungdomsforvaltningen, hvor jeg har ansvaret for en lille enhed med ti kollegaer.  

Gennem store dele af mit liv har gymnastikken spillet en stor rolle. Først som helt ung gymnast på min fars hold. Senere var et efterskoleophold rammen om gymnastikken. Som underviser på børne- og voksenhold har jeg delt min gymnastikviden, mens jeg i Team Gymnastikkens verden udfordrede mine færdigheder. Gennem gymnastikrejser åbnede nye horisonter. Min vej i gymnastikkens verden har været en farverig rejse fyldt med udvikling og venskaber. Rejsen er heldigvis fortsat.  

I 2013 stiftede jeg første gang bekendtskab med GIF Gymnastik, på holdet Far Barn – Forbudt for mor. Siden da har jeg, gennem mine drenge, været en del af GIF og oplevet en fantastisk forening. I dag dyrker vores ene dreng Team Gymnastik og den anden er Springknægt. Jeg selv er en del af den nuværende bestyrelse i GIF Gymnastik. 

Jeg synes det er privilegeret at være del af en forening, der spænder fra ung til gammel, har fokus på både Cheer og konkurrencegymnastikken samt en fabelagtig breddegymnastik. En forening der gennem de sidste mange år har udviklet sig og skabt et solidt fundament. Dette er sket gennem dedikeret arbejde fra både udøvere, trænere, bestyrelse og frivillige samt gennem de sidste år også ansatte. Som eventuel formand er det dette fundament jeg sammen med resten af foreningen ønsker at værne om og bygge videre på. 

Foreninger som vores, er i mine øjne meget vigtige elementer i børn og unges liv. Vigtige i forhold til at skabe trygge rum for sunde fællesskaber og oplevelser. Netop som jeg selv har oplevet. Men også vigtige for at skabe alternativer til den digitale verden.  

Jeg håber på jeres støtte som formand i GIF Gymnastik, så vi i fællesskab kan fastholde en fantastisk forening – Danmarks gladeste forening. 

Tak for jeres opmærksomhed. 

Jesper Schmidt