Frivillig til forbundsmesterskaberne, micro 1. runde

Nemvagt til konkurrencen

GIF vil rigtig gerne gøre det let og overskueligt at være frivillig til vores konkurrencer. Derfor har vi valgt at organisere det frivillige arbejde med Nemvagt.dk.

I Nemvagt kan du let se, hvilke opgaver vi mangler hjælp til, og melde dig præcis til de opgaver, du har lyst og tid til.

Opret dig her, eller log ind, for at melde dig som frivillig til konkurrencen


GIF KlubFrivillig

GIF har mange visioner om at udvikle foreningen, lave flere aktiviteter for vores gymnaster og arbejde for at få plads til endnu flere i fremtiden. Vi har brug for hjælp for at løfte opgaverne og udvikle foreningen.

Sidste sæson startede vi GIF KlubFrivillig op, som er en organisering af alle dem, der hjælper til med frivillige hænder i GIF. 

Der er ingen forpligtelser i GIF KlubFrivillig! Det er ren organisering, der skal gøre det lettere og overskueligt at hjælpe GIF. I løbet af året tilbyder vi hyggelige arrangementer som en STORT TAK til alle, der giver en hånd med.

Som hjælper til vores konkurrencer bliver du automatisk en del af KlubFrivillig.

Hvis du har andre kompetencer, du har lyst til at hjælpe med, hører vi MEGET gerne fra dig. Hjælpen kan være alt lige fra telefonisk sparring til almindelige møder om f.eks.

Jura – økonomi – kommunikationsmateriale - sponsorhjælp – Håndværksmæssig vedligehold – kagebagning – forplejning – foto/video til træninger og events…

Alle områder er uundværlige for GIF og vi håber du vil stille dine kompetencer til rådighed for GIF i præcis det omfang du har tid og lyst til!