Forårsopvisning 2020 

Idrætshallen, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg

Grundet COVID-19 er vores opvisning desværre aflyst. Vi håber at kunne finde en anden dato senere på foråret, men skal nok melde dette ud senere... 

Kom til GIF's hyggelige lokale opvisning og oplev hvad alle vores hold har øvet sig på i løbet af gymnastiksæsonen! 

GIF er en stor gymnastikforening med mange typer af hold, så det vil både være muligt at opleve vores mindste gymnaster, spirrende talenter, yoga-udøvere, dygtige konkurrencegymnaster, sprudlende dansere, eksperimenterende parkour udøvere, og ikke mindst vores dygtige opvisningshold. Kort sagt vil det være en dag fyldt med god gymnastik, masser af underholdning og ikke mindst, højt humør.  Billetsalg:
Det kan være en god ide at købe billet til vores opvisning på forhånd, for at undgå lange køer og sikre sig en plads på tilskuerrækkerne. Børn som deltager i opvisningen skal ikke købe billet, medmindre i vil sikre dem en siddeplads resten af dagen. Billetsalget åbner lørdag d. 21. marts kl. 12.00. 


Program:

Link til program for dagen

Være opmærksom på at der ikke er tider på de enkelte hold, men ca. tider på start, pause og udmarch. Hold derfor øje med hvem som er på gulvet, for at se hvornår dem i gerne vil se, går på.


Frivillig: 

Vi mangler altid frivillige til at hjælpe, så har du en time eller flere som du gerne vil sætte af, 

vil vi være mere end taknemmelige. Tilmeld dig i nedenstående "smarterplan"

Den vil blive lagt op snarest. 


Anden praktisk info: 

Parkering: se i menuen til højre hvor det er muligt at parkere omkring hallen. Og være opmærksom på at der kan komme p-vagter ud og give bøder hvis der holdes ulovligt. 

Mad og drikke: det er tilladt at medbringe mad og drikke i hallen, men vi beder om at i alle ryder pænt op efter jer selv når i går. Det er dog også muligt at tilkøbe i hallens tilhørende café, som i finder ud i bunden af foyeren. 

For spørgsmål til opvisningen, skriv til info@gifgymnastik.dk


Vi glæder os til en fantastisk dag med trænere, gymnaster og tilskuere!