SAMARBEJDSPARTNERE & SPONSORER

GIF har brug for din hjælp i GIF KlubFrivillig

Læs her om GIF's gode samarbejdspartnere i lokalområdet:


GIF Gymnastik Gladsaxe er en af landets største gymnastikforeninger med over 2000 aktive medlemmer med masser af børne-, ungdoms-, voksen- og konkurrencehold. I de seneste år har foreningen udviklet sig meget og der er nu 4 ansatte på kontoret til at styre administrationen, konkurrenceafdelingen og undervise på forskellige af vores hold. Derudover har vi et tæt samarbejde med Gladsaxe Kommune og andre lokale partnere, hvor vi sammen gerne vil fortsætte arbejdet med at udvikle muligheden for bevægelse for alle aldre. GIF er engageret i projekter, der hjælper udsatte børn og unge i lokalområdet og hjælper dem hen til foreningslivet.

 

Sponsor eksponering

For at fortsætte udviklingsarbejdet har vi brug for hjælp. Som sponsor kan vi give eksponering og omtale, der vil nå ud til rigtig mange lokale i Gladsaxe Kommune via vores hjemmeside, Facebookside, nyhedsbrev, konkurrencer og opvisninger.

 

Begivenheder 2017-2018

I december 2017 afholder vi en konkurrence JuleCup i Gladsaxe Idrætshal. Vi forventer 3000-4000 tilskuere i løbet af weekenden, hvoraf størstedelen vil være lokale fra Gladsaxe.

I januar 2018 afholder vi også en officiel TeamGym konkurrence i Gladsaxe Idrætshal, hvor både lokale og udefra kommende tilskuere vil deltage.

Til vores konkurrencer har vi mange forskellige muligheder for at give dig eksponering, både på bannere, roll-ups og ”klappere”, i programmet, speakertid og reklamefilm på projekter i pauserne.

 

GIF afholder to ekstra konkurrencer i foråret 2018 samt vores hyggelige forårsopvisning. Disse begivenheder afholdes dog desværre i andre kommuner pga. renovering af vores lokale hal.

 

Er du interesseret i støtte op omkring initiativer, kulturen og visionerne i GIF, glæder vi os til at høre fra dig.

 

Ida Lykke Bang

ida.gifgymnastik@gmail.com


TRÆNERE SØGES

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Send en mail til info@gifgymnastik hvis du er interesseret og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.