Holdtilmelding sæson 2018/2019

Programmet for sæson 2018/2019 kan nu ses her på siden. For at se mere om de enkelte afdelinger i GIF-Gymnastik, klik på nedenstående billeder. Der kan forekomme ændringer til programmet, som opdateres løbende.

Hold 2017/2018 - Voksen


20172300 - Spring, dans og rytme


Holdnr: 20172301 | Rythmos

Max. antal deltagere: 20
Pris for resten af sæson: DKK 900,00


Alsidig træning med elementer fra traditionel rytmisk gymnastik og moderne dans

- for dig, der har lyst til fortsat dygtiggørelse, at eksperimentere og blive udfordret bevægelsesmæssigt.

Rythmos er et nyt træningshold, der er skabt i samarbejde mellem GIF og danser, koreograf og underviser Kristian Tirsgaard.

Rythmos er et dansehold for dig, der er 30+ og har megen bevægelseserfaring. Du har lyst til at eksperimentere og udforske nye bevægelser. Vi kombinerer elementer fra moderne dans, bevægelsesimprovisation og rytmisk gymnastik til en harmonisk helhed. Foruden vores grundtræning arbejder vi målrettet mod et opvisningsprogram, som vi viser nogle gange i løbet af foråret.

Træningen understøtter en åben krop, blødhed i kontakten til gulvet, en rumlig klarhed og variation i bevægelsernes flow, dynamik og momentum.

I løbet af sæsonen bliver du bedre til at komme længere ud i bevægelserne og i højere grad fylde dit eget rum ud.

Læringsmiljø.

I hver træning indgår der et element, der træner din evne til at lytte til dig selv og andre feks. via en guidet improvisation, en koreografisk opgave, som vi løser i fællesskab eller noget pararbejde. Med disse øvelser skaber et lærningsmiljø skaber vi en samværsform, der gennem tryghed og velvære støtter individuel læring og vores fælles evne til at samarbejde.

Underviser.

Holdets underviser er Kristian Tirsgaard, der med sin alsidige uddannelse indenfor dans og bevægelse samt store undervisningserfaring tilbyder undervisning af høj kvalitet.


Kristian Tirsgaard:

”Når jeg bevæger mig mærker jeg allermest at jeg lever og jeg elsker at formidle min faglighed, nysgerrighed og passion for gymnastik og dans. Det gælder både i min forberedelse og undervisning, hvor jeg lægger megen energi i at finde de rette pædagogiske virkemidler, der varierer didaktisk og optimerer holddeltagernes videre dygtiggørelse. I den proces ser jeg samspillet mellem fordybelse og leg som essentiel. 

Som underviser bygger jeg på 27 års erfaring med formidling af gymnastik, aerobic, moderne dans og bevægelsesimprovisation. Udover mit engagement i DGI har jeg undervist på f.eks. Den Kgl. Balletskole i Odense, Skolerne i Oure, Trinity Laban i London og dvs. workshops i USA, Estland, Tyskland”.

Uddannelsesmæssigt CV:

  • 2014-2015: MA Choreography, Trinity Laban, London.
  • 2008-2011: Danseterapeut, Dansergia Practitioner, LEP, København.
  • 2004-2007: BA Dance Theatre, Trinity Laban, London.
  • 1999-2000: Idrætslærer, Paul Petersens Idrætsinstitut, København.

Holdet starter mandag d. 11. september 2017 og slutter mandag  d. 23. april 2018. 

Ferie afholdes i ugerne: 42, 51, 52, 1, 7, 13 og 14. 

Der kan ikke tilmeldes dette hold i øjeblikket.TRÆNERE SØGES

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Send en mail til info@gifgymnastik hvis du er interesseret og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.