Holdtilmelding sæson 2017/2018

Program for sæson 2018/2019 er netop ved at lagt og vil være tilgængelig på hjemmesiden, senest i slutningen af juni. Så hold øje med denne side hvor vi vil annoncere når programmet ligger færdigt. Tilmeldingen til den nye sæson 18/19 åbner op for alle nuværende medlemmer (inklusive folk fra venterlisterne) søndag d. 12. august. For alle andre ikke-medlemmer åbner tilmeldingen søndag d. 19. august. 

Holdnr: 20172302 | Træningsholdet

Max. antal deltagere: 30
Pris for resten af sæson: DKK 780,00


Træningsholdet er for dig der gerne vil inspireres, træne og blive en endnu dygtigere rytmisk gymnast.

Holdet er tænkt som et ekstra træningssupplement til andre opvisningshold. Træningerne byder på flere forskellige undervisere der vil udfordre dig i hver deres spidskompetence. Det vil blive et blandet felt der vil udfordre på ynde, power og lækre bevægelser der er med til at udvikle den rytmiske gymnast. Kravet til at gå på holdet er at du skal have danset eller lavet gymnastik før.

Holdet starter onsdag d. 13. september 2017 og slutter igen onsdag d. 21. marts 2018.

Instruktører

  • Ida Frost er instruktør de første tre træningsgange (13., 20. og 27. september). Hun byder på teknisk træning i Urban style Hiphop og House, samt teknik i moderne.
  • Mads O er instruktør de næste tre træningsgange (4., 11. og 25. oktober). Mads er 25 år gammel og har været gymnast hele sit liv. Efter et par skader begyndte han at danse hiphop og har de seneste år bevæget sig over i genren urban dance. I kommer til at have fokus på især groove, skarphed og musikalitet. Og så håber han, at i vil blive presset lidt ud af jeres comfort zone, mens I stadig har det sjovt.
  • Maria Ipsen er instruktør de efterfølgende tre træningsgange (1., 8. og 15. november). Træningen byder på kombination af moderne med rod i gymnastikken

Resten bliver skrevet ind senere.


Der afholdes ferie i følgende uger: 42, 52, 1 og 7 (medmindre andre er meldt ud af instruktøren).


StedUgedagTidspunktInstruktør
Blaagaard SeminariumOnsdag19.00-21.00-

Der kan ikke længere tilmeldes til dette hold


Sted: Blaagaard Seminarium

Ugedag: Onsdag

Tidspunkt
19.00-21.00

Instruktør
-

Der kan ikke længere tilmeldes til dette holdTRÆNERE SØGES

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Send en mail til info@gifgymnastik hvis du er interesseret og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.