Holdtilmelding sæson 2018/2019

Programmet for sæson 2018/2019 kan nu ses her på siden. For at se mere om de enkelte afdelinger i GIF-Gymnastik, klik på nedenstående billeder. Der kan forekomme ændringer til programmet, som opdateres løbende.

Hold 2017/2018 - Voksen


20172300 - Spring, dans og rytme


Holdnr: 20172302 | Træningsholdet

Max. antal deltagere: 30
Pris for resten af sæson: DKK 780,00


Træningsholdet er for dig der gerne vil inspireres, træne og blive en endnu dygtigere rytmisk gymnast.


Holdet er tænkt som et ekstra træningssupplement til andre opvisningshold. Træningerne byder på flere forskellige undervisere der vil udfordre dig i hver deres spidskompetence. Det vil blive et blandet felt der vil udfordre på ynde, power og lækre bevægelser der er med til at udvikle den rytmiske gymnast. Kravet til at gå på holdet er at du skal have danset eller lavet gymnastik før.

Holdet starter onsdag d. 13. september 2017 og slutter igen onsdag d. 21. marts 2018.

Instruktører

  • Ida Frost er instruktør de første tre træningsgange (13., 20. og 27. september). Hun byder på teknisk træning i Urban style Hiphop og House, samt teknik i moderne.
  • Mads O er instruktør de næste tre træningsgange (4., 11. og 25. oktober). Mads er 25 år gammel og har været gymnast hele sit liv. Efter et par skader begyndte han at danse hiphop og har de seneste år bevæget sig over i genren urban dance. I kommer til at have fokus på især groove, skarphed og musikalitet. Og så håber han, at i vil blive presset lidt ud af jeres comfort zone, mens I stadig har det sjovt.
  • Maria Ipsen er instruktør de efterfølgende tre træningsgange (1., 8. og 15. november). Træningen byder på kombination af moderne med rod i gymnastikken

Resten bliver skrevet ind senere.


Der afholdes ferie i følgende uger: 42, 52, 1 og 7 (medmindre andre er meldt ud af instruktøren).

Der kan ikke tilmeldes dette hold i øjeblikket.TRÆNERE SØGES

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Send en mail til info@gifgymnastik hvis du er interesseret og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.