GIF-gymnastik trænermappe

Benyt menuen til højre for at finde information om de enkelte underpunkter af trænermappen. Du kan i trænermappen finde information om vores forventninger til dig som træner, praktiske informationer om det at være træner, uddybelse af løn og ansættelse, samt du kan finde vikarformularer, fraværsformularer, kørselssedler og anden hjælp. 

Kan du kun se menupunktet "tilmelding træner" skyldes det at du ikke er logget ind med en profil som har rollen "træner". Følg vejledningen "sådan får du fuld adgang til trænermappen og trænerappen" for at få adgang til det hele. 

Har du spørgsmål vedrørende din funktion som træner, er du altid velkommen til at kontakte cheftræneren, en ansat fra kontoret eller et medlem af bestyrelsen, når du dog selv har forsøgt at løse problemer. 

Så førend du tager kontakt til os vedrørende diverse spørgsmål, beder vi dig tjekke igennem om en af følgende vedledninger kan hjælpe dig. Først når du har kigget disse igennem og ikke fundet svar på dit spørgsmål, skal du skrive til en ansat fra GIF-Gymnastik. 

Sådan får du fuld adgang til trænermappen og trænerappen

Forstå din trænerkontrakt og lønseddel