Frivillig til konkurrencer og opvisning

GIF mangler altid frivillige til at hjælpe til, når vi afholder konkurrencer eller opvisninger, da vi er AFHÆNGIGE af en masse hjælpende hænder, for at få løst de mange opgaver som de store arrangementer kræver :)!

Vi er taknemmelige for alt den hjælp vi kan få, så har du en time eller flere
 som du gerne vil sætte af til at hjælpe, vil vi blive meget glade. 

Under de enkelte konkurrencer/opvisninger, kan du finde link til en smarterplan, hvor du som frivillig kan gå ind og melde dig på de vagter du ønsker. 

Der er brug for hjælp til mange typer af opgaver, og du vil altid få en grundig oplæring hvis det er en opgave som kræver dette. Så du skal som ny, ikke være nervøs for at melde dig på noget du aldrig har prøvet før, vi skal nok tage dig i hånden og lære dig det :)

Som hjælper til vores arrangementer bliver du automatisk en del af GIF KlubFrivillig, og vil blive inviteret med til de frivilligarrangementer vi afholder i løbet af sæsonen. Læs mere nedenstående: 


GIF KlubFrivillig

GIF har mange visioner om at udvikle foreningen, lave flere aktiviteter for vores gymnaster og arbejde for at få plads til endnu flere i fremtiden. Vi har brug for hjælp for at løfte opgaverne og udvikle foreningen.

Forrige sæson startede vi GIF KlubFrivillig op, som er en organisering af alle dem, der hjælper til med frivillige hænder i GIF. 

Der er ingen forpligtelser i GIF KlubFrivillig! Det er ren organisering, der skal gøre det lettere og overskueligt at hjælpe GIF. I løbet af året tilbyder vi hyggelige arrangementer som en STORT TAK til alle, der giver en hånd med.

Hvis du har andre kompetencer, du har lyst til at hjælpe med, hører vi MEGET gerne fra dig. Hjælpen kan være alt lige fra telefonisk sparring til almindelige møder om f.eks.

Jura – økonomi – kommunikationsmateriale - sponsorhjælp – Håndværksmæssig vedligehold – kagebagning – forplejning – foto/video til træninger og events…

Alle områder er uundværlige for GIF og vi håber du vil stille dine kompetencer til rådighed for GIF i præcis det omfang du har tid og lyst til!