Så gør vi det igen

   afholder et mega fedt Teamgym rytmekursus

                                                                                  

Målgruppe:

Dette kurses henvender sig til dig, som er ansvarlig for rytmeserien for et teamgymhold i Talent, Danmarksserien eller Liga.


Indhold:

På kurset vil du få et overblik over det nye reglement og hvilke krav det stiller til hver aldersgruppe. Du kommer til at arbejde med forskellige kvaliteter i bevægelser samt ideer til hvordan du undgår at miste flow i serien. 

Musikken spiller en stor rolle i opbygningen af en serie, og vi vil på kurset arbejde med hvordan du kan bruge musikken til at underbygge bevægelserne og forflytningerne.

Træning af momenter er essentielt for en god rytmekarakter, og du vil på kurset arbejde med forskellige momentstationer samt træning af momenter i opvarmningen.  Kursus underviser:

Dygtige Lisa Vehl vil undervise på dette kursus. Hun har mange års erfaring som teamgym rytme træner, som udøver og som dommer. Og de sidste år har hun også været ansat som landstræner for vores dygtige senior mix hold og nu er det damerne hun skal arbejde med frem til næste EM. Hvornår: Fredag den 27 september kl.18-22 på blågaard, Mørkhøj parkvej 5 2860 Søborg

Navn Forening Telefon nr Pris/beløb: 700,00
Vælg antal::

E-mail * Skal indtastes// 0
19-08-2019 // 31-12-2999