Aktive seniorer

Et fleksibelt træningstilbud i formiddagstimerne, for friske og aktive voksne, med mulighed for at træne på tirsdag og torsdag. 

Holdet blev oprettet i januar 2019, efter opfordring fra DGI Storkøbenhavn, da en gruppe af seniorgymnaster fra Novo Nordisk seniorforening manglede et sted at træne. Det har nu kørt et halv år, og vi fortsætter selvfølgelig igen efter sommer. 

Holdet er et åbent hold hvor alle kan melde til, og ALLE kan være med uanset niveau. 

Tilmelding til efterårsholdet     Tilmelding til forårsholdet


Beskrivelse af de enkelte træningstimer: 

  • Tirsdag kl. 10.00-11.100: Opvarmning, puls og styrke med Ida; I denne time varmer vi først alle led godt op og herefter er vi klar til puls og styrke. Træningen vil variere fra gang til gang, men hele kroppen bliver altid trænet igennem. Vi skal også lave balance-træning og forskellige øvelser, der holder kroppen i form. Alle kan være med uanset niveau.
  • Tirsdag kl. 11.00-12.00: Stræk, yoga og mindfulness med Ida; 

    Denne time er inspireret af strækøvelser, yoga og mindfulness. Der vil indgå forskellige øvelser, hvor vi også træner balance og styrke. Vi fokuserer på vejrtrækningen imens vi laver øvelser. Vi slutter timen af med en stille stund med forskellige fokusområder.
  • Torsdag kl. 10.00-11.10: Senior motion med Christina; I første del af denne time ligger vi fokus på at få varmen, få pulsen op samt træne balancen. I anden del af timen vil fokus være på styrke øvelser, stræk og afspænding. 
  • Torsdag kl. 11.00-12.00 Senior yoga med Christina; Vi vil gennem små blide flows og stræk arbejde hele kroppen godt igennem. Der vil også være lidt til styrke og balancen siden og der afrundes med afspænding og shavasana. Igennem hele timen arbejdes med vejrtrækningen
Holdene starter op i uge 33, så første træning ligger tirsdag d. 13. august.