Talent region øst, 1. runde  
7.-8. marts 2020


Gladsaxe Idrætsanlæg, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg 


Konkurrencen er afholdt. Tusinde tak til alle, deltagere, publikum, hjælpere for en helt igennem hyggelig og skøn weekend med masser af god gymnastik i god ånd.


GIF-Gymnastik, Gladsaxe har i år fået æren af at være vært, for dette års talentkonkurrence region øst, første runde.  


Billetsalg: 

Priser for at komme ind og overvære denne spændende konkurrence ses nedenfor: 


Dagsbiletter købt på dagen:

Voksne (13 år og opefter) 85 kr. Børn 5-13 år 50 kr. Børn 0-4 år Gratis

Vi tager imod dankort, MobilePay og kontant.  Dagsbilletter købt på forhånd: Voksne (13 år og opefter) 70 kr. Børn 5-13 år 35 kr. Børn 0-4 år Gratis


Link til køb af biletter


Frivillig: 

Vi mangler altid frivillige til at hjælpe, så har du en time eller flere som du gerne vil sætte af, vil vi være mere end taknemmelige. Tilmeld dig i nedenstående "smarterplan"


Tilmeld dig som frivillig her


Program:  

Program for dagen vil ligge færdigt ca. to uger før konkurrencen, og kan finde på Gymdanmarks hjemmesiden HERAnden praktisk info: 

  • Parkering: se i menuen til højre hvor det er muligt at parkere omkring hallen. Og være opmærksom på at der kan komme p-vagter ud og give bøder hvis der holdes ulovligt. 
  • Mad og drikke: det er tilladt at medbringe mad og drikke i hallen, men vi beder om at i alle ryder pænt op efter jer selv når i går. Det er dog også muligt at tilkøbe i hallens tilhørende café, som i finder ud i bunden af foyeren. 
  • Spørgsmål rettes til gifteamgym@gifgymnastik.dk


Vi glæder os til at se jer.

Mvh GIF-Gymnastik Gladsaxe