NYT!!! GIF KlubFrivillig

GIF har mange visioner om at udvikle foreningen, lave flere aktiviteter for vores gymnaster og arbejde for at få plads til endnu flere i fremtiden. Vi har brug for hjælp for at løfte opgaverne og udvikle foreningen.

Vi er ved at starte GIF KlubFrivillig, som er en organisering af alle dem, der hjælper til med frivillige hænder i GIF. 

Der er ingen forpligtelser i GIF KlubFrivillig! Det er ren organisering, der skal gøre det lettere og overskueligt at hjælpe GIF. I løbet af året tilbyder vi hyggelige arrangementer som en STORT TAK til alle, der giver en hånd med. Du kan se hvilke kommende arrangementer vi har fastlagt, via menuen til højre --> 

Hvis du har andre kompetencer, du har lyst til at hjælpe med, hører vi MEGET gerne fra dig. Hjælpen kan være alt lige fra telefonisk sparring til almindelige møder om f.eks.

Jura – økonomi – kommunikationsmateriale - sponsorhjælp – Håndværksmæssig vedligehold – kagebagning – forplejning – foto/video til træninger og events…

Alle områder er uundværlige for GIF og vi håber du vil stille dine kompetencer til rådighed for GIF i præcis det omfang du har tid og lyst til! Ønsker du at blive en del af GIF KlubFrivillig bedes du udfylde nedenstående formular, så hører du fra os snarest. 

Når du melder dig som frivillig til en af vores konkurrencer, eller melder dig til et af vores arrangementer, bliver du automatisk en del af GIF KlubFrivillig.

TILMELDING TIL GIF KLUBFRIVILLIG:

Tilmeld her i SMARTPLAN

Vi afholder flere gange årligt diverse hygge-og interessante arrangementer for alle som er medlem af GIF Klubfrivillig. Disse arrangementer annonceres her på siden, ligesom de vil være synlige i Smartplan. 


Kort om Smartplan:

Vi organiserer vores frivillige i Smartplan, som er et vagtplansværktøj. Derfor figurerer både frivillig-tjanser og arrangementer som "vagter" som man melder sig på. 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller problemer!

TRÆNERE SØGES

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Send en mail til info@gifgymnastik hvis du er interesseret og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.