Familieaktivitetsdage i Gyngemosehallen den første og tredje lørdag hver måned

Kl. 9.00 til kl. 12.00. 


Familiegymnastik kører vi hver 1. og 3. lørdag i måneden, hvilket betyder at der er aktiviteter følgende datoer for sæson 2019/2020: 


Grundet COVID-19 er familiegymnastik lukket ned til og med 13. april 2020. 

4. og 18. april
2. og 16. maj
6. og 20. juni

Velkommen til aktive timer med fuld fart på. Vi sørger for at alle kan være aktive, og der vil være mulighed for at lege, hoppe og springe. Forældre skal være sammen med deres børn, al den tid I ønsker at være i Gyngemosehallen. 

Der vil til hvert arrangement være en lille café åben, betjent af et af vores gymnastikhold, hvor der vil være mulighed for at købe lidt forskelligt at drikke og spise. Udvalget vil variere fra gang til gang,  men tag lidt små-penge med, og være med til at større vores mange gymnaster :) 

For dig og hele familien

Husk vi har Tons for dig på 10+ år også senere på dagen. 

Da der har været meget stor tilslutning på familieaktivitetsdagen har GIF Gymnastik valgt nedenstående struktur med fællessamling, inden vi går i gang.

  • Fra kl. 9.00 – 10.30: aktiviteterne vil primært være for forældre med små børn, store børn og søskende er velkomne, men aktiviteterne er først og fremmest for de små.
  • Fra kl. 10.30 – 12.00: vil aktiviteterne primært være for større børn og deres forældre. Alle er stadigvæk velkommen i hallen.
  • Kl. 12.00: Fælles oprydning.

Prisen i 2019 er 40 kr. pr person (for både børn og forældre), som betales kontant ved indgangen eller på mobile pay, børn under 3 år er gratis. GIF forbeholder sig ret til at lukke for deltagelse ved indgangen, hvis der kommer flere, end der kan være i hallen af sikkerhedsmæssige årsager. 

Adresse: Gyngemose parkvej 28 A – 2860 Søborg