Trænere

GIF-gymnastik trænermappe

Benyt menuen til højre for at finde information om de enkelte underpunkter af trænermappen. 

Om GIF
GIF, der blev grundlagt i 1916, består udover gymnastikafdelingen af en svømmeafdeling og en håndboldafdeling (Gladsaxe/HG) med i alt godt 3000 medlemmer. Gymnastikafdelingen har ca. 1200 medlemmer. Foreningen har hjemsted og klublokale i Gladsaxe Sportscenter, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg.

Gladsaxe Idræts Forenings gymnastikafdeling er medlem af Danmarks Gymnastik Forbund (DGF) under Danmarks Idræts-Forbund og af DGI.

Vi vil her orientere dig om nogle af vores forventninger til dig som træner og om de ting, der løbende sker i foreningen.

Herudover er der vikarformularer, fraværsformularer, kørselssedler og anden hjælp.

Skulle du ønske yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte den kontaktperson, der er knyttet til din skole eller et andet medlem af bestyrelsen.

Sæson
Sæsonen starter uge 37 og slutter normalt uge 20, for enkelte hold (specielt konkurrencehold og børnehold) dog anderledes.
Der er forårsopvisning i april - datoen kommer på vores hjemmeside


GIF TRÆNINGSTØJ

Der ligger modeller til herrer, damer og børn med logo på. 
Brugernavn: Gif
Adgangskode: gladsaxe

Gymnaster eller forældre kan gå ind og bestille. 

Vi har nu GIF træningstrøje,  bukser, leggings til piger, samt sorte t-shirts med logo og vi er ved at
udvikle en ny supprtbluse i coolmax med lange og korte ærmer i sort med GIF røde print på, så læg vejen omkring vores produkter hos Chopar, men husk det tager 8-12 uger at få tøjet produceret, der samles bestillinger sammen
hver den 5. i måneden.

Så bestilling til julegave skal afleveres senst den 5. okt

Vi arbejder også på at  få udviklet en buksemodel, der passer til trøjen.


Trænere søges

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Henvendelse til info@gifgymnastik og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.