Trænere


Træner - interesseret i at hjælpe med i foreningen

Visse gymnaster er dygtige nok til også at gå skridtet videre og blive hjælpetræner og træner/cheftræner. Mange tager også del i det vigtige foreningsarbejde, som gør at foreningen stadig eksisterer.

I visse tilfælde bliver man som gymnast headhuntet, fordi trænerne mener, at man kunne være en dygtig træner, men det kan også ske, at gymnasterne selv spørger om muligheden for enten at få lov til at være hjælpetræner, eller på anden måde hjælpe gymnastikken. Det sker naturligvis, fordi man lynhurtigt kommer til at 'brænde for gymnastikken', som man siger.

Der findes også forældre, der har lyst til at engagere sig i foreningen. Nogle hjælper med deltagelse i forskellige udvalgsarbejde eller en helt specifik og afgrænset opgave, man har lyst til at hjælpe med.

Dem byder vi naturligvis varmt velkomne.

Det er klart, at jo flere vi er - jo bedre kan vi få foreningen til at køre. Vi bygger vores forening op med masser af glæde ved gymnastikken og er på den måde med til, at der altid er et godt og sundt fritidstilbud til mange børn, unge og voksne, der har lyst til at dyrke gymnastik.

Vi opfordrer forældre til at tage aktiv del i deres børns hverdag ved at engagere sig i gymnastikken.

GIF gymnastik er et oplagt sted at starte.

Er du allerede træner kan du finde mere vigtig og nyttig information HER


GIF TRÆNINGSTØJ

Der ligger modeller til herrer, damer og børn med logo på. 
Brugernavn: Gif
Adgangskode: gladsaxe

Gymnaster eller forældre kan gå ind og bestille. 

Vi har nu GIF træningstrøje,  bukser, leggings til piger, samt sorte t-shirts med logo og vi er ved at
udvikle en ny supprtbluse i coolmax med lange og korte ærmer i sort med GIF røde print på, så læg vejen omkring vores produkter hos Chopar, men husk det tager 8-12 uger at få tøjet produceret, der samles bestillinger sammen
hver den 5. i måneden.

Så bestilling til julegave skal afleveres senst den 5. okt

Vi arbejder også på at  få udviklet en buksemodel, der passer til trøjen.


Trænere søges

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Henvendelse til info@gifgymnastik og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.