Konkurrence licens

Konkurrence licens

Tilskud fra DIF er meget mindre end før. - Tipsmidler er for nedadgående.
Støtte fra Team Danmark er taget fra os (DGF).

DGF har i de senere år mistet mange af sine medlemsforeninger (foreninger der ikke dyrker konkurrencegymnastik) - årsag højt kontingent, som altså har nået smertegrænsen - derfor et væld af udmeldelser.

Man har nu lavet om på strukturen for betaling af kontingentet til DGF, GIF betaler også mindre end før, derved håber man at få nogle af de foreninger, der har meldt sig ud tilbage igen.

Licensen giver samtidig en sikkerhed (ekstra gevinst) for at der ikke "bliver" snydt ved tilmeldingerne til konkurrencerne. Hvilket desværre har fundet sted - bl.a. i URG, hvor man har haft mange kedelige sager.

DGF er langt fra det eneste forbund under DIF, hvor man betaler konkurrencelicens. Det bruges om ikke i alle forbund så meget tæt på.

Fx. konkurrencesvømmere  betaler også licens.


GIF TRÆNINGSTØJ

Der ligger modeller til herrer, damer og børn med logo på. 
Brugernavn: Gif
Adgangskode: gladsaxe

Gymnaster eller forældre kan gå ind og bestille. 

Vi har nu GIF træningstrøje,  bukser, leggings til piger, samt sorte t-shirts med logo og vi er ved at
udvikle en ny supprtbluse i coolmax med lange og korte ærmer i sort med GIF røde print på, så læg vejen omkring vores produkter hos Chopar, men husk det tager 8-12 uger at få tøjet produceret, der samles bestillinger sammen
hver den 5. i måneden.

Så bestilling til julegave skal afleveres senst den 5. okt

Vi arbejder også på at  få udviklet en buksemodel, der passer til trøjen.


Trænere søges

GIF gymnastik kan altid bruge dygtige trænere til vores forskellige hold. Henvendelse til info@gifgymnastik og fortæl, hvilke hold du ønsker at træne.